Volkswagen vd-konferens

80 personer

Uppdraget

Volkswagen valde att lägga lanseringen av nya Touareg på Gotland där VD:ar från alla återförsäljare i Sverige bjöds in för att lära sig mer om bilen samt få en chans att provköra. Vi fick då uppdraget att som lokal part hjälpa till att sy ihop upplägget som förutom provkörning även innefattade konferens och middag.

Utmaningen

Den stora utmaningen var att, på en relativt kort vistelse, få alla att både få ta del av alla nyheter med bilen och att samtidigt få uppleva Gotland.

Lösning och resultat

I ett nära samarbete med Visby Airport hade samtliga 18 fabriksnya bilar parkerats i direkt anslutning till ankomsthallen vid flygplatsen. När gästerna sedan ankom tog personal från Hansa Event hand om allt bagage så att gästerna direkt kunde ge sig ut på de gotländska vägarna. I samtliga 18 bilar så hade vi, tillsammans med teamet från Volkswagen, programmerat in körsträckor i bilens navigationsutrustning med några av de vackraste sträckorna på södra Gotland som sedan landade med lunch på vackra Djupvik Resort.

Eftermiddagen ägnades sedan åt konferens innan kvällens middag på Wisby Strand tog vid med storslagen solnedgång som avslut.

Dagen därpå väntade körning på norra Gotland innan uppsamling skedde på Visby flygplats där vi såklart även bistod med logistiken kring att få bilarna tillbaka till väntande trailers som skulle frakta bilarna vidare till nästa anhalt.