Proffice äventyrsresa

700 personer

Uppdraget

En av Sveriges främsta eventbyråer, Nine Yards, arrangerade ett stort möte för Proffice i Visby. Under ett par timmar ville de göra en spännande teambuilding-aktivitet samtidigt som deltagarna skulle få upptäcka världsarvsstaden Visby, med dess kulturarv på ett lustfyllt sätt.

Utmaningen

Att skapa en aktivitet för 700 personer där alla är engagerade, där logistiken fungerar samtidigt som varje lag får interagera fritt utifrån spelreglerna i tävlingen.

Roliga fakta: 65 lag | 2.500 guldmynt | 65 handbundna tävlingshäften | 50 gotländska värdar | En gotlänning och en Stockholmare på Scen | Ett hockeylag som utmanade i dragkamp | 65 handsydda penningpungar

Lösningen

Aktiviteten blev äventyret ”Nils Guldsmeds Penningar” där vi fyllde ruiner, källarvalv och Visbys gränder med utmaningar och tävlingar. Över 50 värdar arbetade under ett par timmar med att utmana lagen i alltifrån kluriga historiska gåtor till husbygge.

För att få historisk känsla i detaljerna formgav och tryckte vi kartor och tävlingshäften på specialbeställt papper samt lät prägla 2500 mynt.

Vi arbetade tätt tillsammans med Nine Yards och Proffice för att skapa ett unikt event mitt i Visby.

Resultatet

”Ni levererade med personlighet, hjärta och hög professionalitet” var omdömet från kunden. Hela arrangemanget flöt på mycket smidigt och på utsatt tid befann sig alla vid finalstationen där det bjöds på ”afterwork” i en medeltida ruin.

För oss på Hansa Event var det en fjäder i hatten – vi bevisade att vi kunde leverera ett riktigt stort event utan att tappa våra kärnvärderingar – personligt och gotländskt!

Ni levererade med personlighet, hjärta och hög professionalitet.

Profficewww.proffice.se