Avanza Bank vårkonferens

240 personer

Uppdraget

Avanza bank valde att åka till Gotland och NOVI Resort för att ha sin vårkonferens. Vi blev kontaktade för att ta hand om innehållet på plats, alltifrån transporter till aktiviteter och middag.

Utmaningen

Då gruppen var på 240 personer och gärna ville ha aktiviteter där tävlingsinstinkten vaknar till liv samtidigt som den skulle vara teambuildande så krävdes det att vi verkligen tänkte till kring logistik och hur upplägget skulle se ut för att kunna leverera bästa möjliga upplevelse.

Lösning och resultat

Vi stod och väntade med fem bussar på fredagskvällen när Destination Gotlands färja gled in mot hamnen. Väl i land körde bussarna deltagarna till NOVI Resort där gästerna checkade in och därefter var baren öppen för de som så önskade.

Under lördagsmorgonen hade vi parkerat 240 cyklar på gräsmattan nedanför hotellet. Vi samlade alla vid poolområdet där de fick instruktioner om dagen. Deltagarna cyklade sedan lagvis längs med havet cirka 3 km norrut där hälften av deltagarna började tävla på vår teambana, medan andra halvan övade och tävlade i vår nationalsport, varpa.

Efter cirka 1,5 timma avslutade vi första passet och lunch serverades i vackra Åhrsbergska Hagen. Efter lunchen bjöd gotlänningarna på en uppvisning i Gutniska lekar, alltifrån Stötte Stang till Sparke Rövkrok. Allt detta avslutades med en tävling i dragkamp mellan Gotland och fastlandet, resultatet blev förvånande där fastlänningarna för första gången någonsin vann…

Efter lunchen bytte deltagarna plats med varandra innan det var dags för att cykla tillbaka mot hotellet. Väl framme på hotellet så var det en ”after-aktivitet” vid poolområdet där både mat och dryck erbjöds samtidigt som musik ljöd från högtalarna.

Efter någon timmes vila väntade bussar på de deltagare som inte valde att promenera till Wisby Strand för kvällens middag. På Wisby Strand serverades en fördrink med solen på väg ner i havet som kuliss. Därefter serverades en trerätters middag innan bandet tog vid och dansskorna togs på.

Vi hade en fantastisk helg som är svår att toppa.

Avanza Bankhttp://avanza.se