ATEA Träningsläger Gotland

200 personer

Uppdraget

ATEA Stockholm valde för fjärde gången att förlägga sin konferens till Gotland och återigen fick vi chansen att ta hand om hela deras program. 220 personer skulle resa till Gotland, bo på hotell, delta i workshops och konferenser samt givetvis få njuta lite av ön.

Utmaningen

Då vi arbetat med ATEA flera gånger tidigare känner vi väl till vad som är uppskattat respektive mindre uppskattat hos deltagarna vilket gjorde vår arbete lite enklare. Samtidigt ställdes vår kreativa förmåga på sin spets då vi redan haft dem på ön ett par gånger och gjort ”allt”.

Lösning och resultat

Samtliga deltagare reste hit med Destination Gotland – och överfarten nyttjades till arbetsuppgifter indelade i mindre grupper . På så sätt blev båtresan en del av upplevelsen och vi nyttjade tiden maximalt.

Vid ankomst till Visby var det bara att gå tvärs över ”torget” vid hamnterminalen och direkt in på rummen på Scandic Visby. Incheckningen hade vi gjort redan i Nynäshamn. Därefter väntade eftermiddagskonferens med efterföljande middag på Wisby Strand.

Dagen efter väntade teambuildande aktiviteter i Stånga för hela gruppen. Våra gotländska värdar lät alla ATEA medarbetare få uppleva ett äkta Stångaspel med Varpa, Bleistre och allt annat som hör därtill. Solen sken och humöret var på topp hos alla deltagare, kika gärna på filmen ovan för inspiration!

Väl tillbaka i Visby väntade lite välbehövlig relax och egen tid innan det var dags för kvällens fest som hölls på Donners Eventhall. Som avrundning på kvällen spelade Smalare än Thord långt in på småtimmarna.

Hansa Event var en stöttepelare genom hela planeringen och genomförandet av vårt event. Deras breda kompetens var en trygghet och tillgång från början till slut. Kan varmt rekommendera dem.

Ateahttps://www.atea.se