Världsarvets eget gym

Världens vackraste träningsanläggning

Jägarvila mot Ringmuren eller trappträning intill S:ta Maria Domkyrka. Världsarvstaden Visby är världens grymmaste utegym. Stadens förutsättningar och din målsättning bestämmer nivån på den här aktiviteten.

Tillsammans med en personlig tränare har vi tagit fram en unik träningsupplevelse i Hansestaden Visby. Vackrare blir det inte, kul är det definitivt och du själv avgör hur jobbigt det blir.

Passet inleds med rask promenad eller lätt jogging från ert hotell. Därefter stannar vi till vid ett flertal stationer, mitt I den medeltida stadsmiljön. Här utnyttjar vi fantasin och stadens förutsättningar.

Vi anpassar övningarna individuellt. Fokus ligger på enkla och funktionella övningar där alla kan delta, oavsett tidigare erfarenhet av träning. Men du väljer om du vill bli riktigt svettig eller “bara” få en skön, uppfriskande start på dagen.

Fakta:

Världsarvets eget gym passar bra som ett morgonpass innan konferensen eller som ett syresättande inslag innan lunch. Givetvis ordnar vi med en god och hälsosam frukost eller lunch i samband med aktiviteten om så önskas. Vi kan även kombinera med avslappnande yoga intill havet.