Surf Camp Gotland

Ett naturnära vattenäventyr

Ön har åttio mil kust så tycke och smak avgör om du hamnar bland undersköna sanddyner eller raukformationer. Långgrunt och sandbotten, kungliga klintkanter och ett ljus som bara finns på Gotland bidrar till den magiska känslan. Upplev Gotland ur ett vattenperspektiv och gör dig beredd på ett äventyr som slår det mesta.

Vi bygger upp en vattensportsarena där ni får möjligheten att uppleva Gotland på ett helt nytt sätt. Ni får pröva på Stand Up Paddleboard, vågsurfing och surfkayaker, wakewinch och flyga mindre träningskites.

Vi ger er en naturupplevelse som är svårslagen i kombination med några extremt roliga sporter. Med våtdräkter från topp till tå håller ni värmen under hela aktiviteten. Som extra tillval kan du lägga till vedeldade badtunnor som vi värmer upp i anslutning till campen. Mjukar upp både muskler och leder som en skön avslutning.

Hela aktiviteten går att genomföra i tävlingsform eller bara som upplevelse. Aktiviteten leds av erfarna instruktörer och till större delen i vattnet. Lån av all nödvändig utrustning ingår. Kom ihåg – det finns en strand för alla på Gotland.

Fakta:
Passar bäst till grupper i storleken 6-50 personer.
Fungerar utmärkt som valbar aktivitet där deltagarna får välja sin egen aktivitet.

Tid:
2,5 – 4 timmar (Beroende på antal personer och val av strand)

Kombinera gärna med Badtunnekväll.