Slaget om Visby

En kamp på två fronter

Slaget om Visby är en tävling och en kamp på två fronter där strategi, styrka, mod och samarbetsförmåga kommer avgöra om ni kommer stå som slutlig segrare i finalen. För att klara den spännande och adrenalinfyllda poängjakten krävs en cykel, en karta, lite annan utrustning och kanske framför allt lojal laganda.

Likt en annan historisk kamp utspelas det första slaget utanför ringmuren. Ni kommer att ställas inför strategiskt utmanande uppgifter där vissa kanske känns igen från ”Mästarnas mästare”. De bemannade tävlingsstationerna måste besökas av alla i laget, på utsatt tid – för det är lagets gemensamma prestation som belönas.

När lagen tävlat klart gäller det att ta sig igenom portarna i ringmuren, in i världsarvstaden Visby, där spelplanen helt ändrar karaktär. Bland ruiner och kullerstenslagda gränder gäller det att navigera rätt. I en intellektuell spelatmosfär gäller det att hitta platserna och använda er förmåga att hitta ledtrådar, knäcka koder och lösa gåtor för komma väl förberedd till finalen.

Bästa tänkbara position inför finalen nås endast genom gemensamma ansträngningar under dagen.

Fakta:
Passar bäst till grupper i storleken 40-300 personer

Tid:
3-4 timmar

Kombinera gärna med Gotländsk middag.