Mopedsafari

En tur långt från vallfärdsvägen

Ta på hjälmen och upptäck på ett annorlunda sätt en annan sida av Gotland. Kör där tåget körde och åk på gamla åkervägar. Vår mopedsafari kommer ta dig långt från de vanliga vallfärdsvägarna till en naturnära upplevelse med hög frihetsfaktor.

Man behöver inte vara 15 år för att gilla mopedkörning. Men ungt sinne och nyfikenhet för att på ett annorlunda sätt upptäcka en annan sida av Gotland berikar upplevelsen.

Tillsammans med vår stigfinnare utgår vi från Visby och kör längs havet söderut. Därefter inåt landet längs åkervägar och stigar, som garanterat inte är utmärkt på någon karta.

Vi gör en upptäcktsfärd för att titta på det oväntade, förundras av en byggnad, förföras av en kustlinje och känna dofterna smyga in under hjälmen. Vi gör korta stopp för att fika eller äta en bit mat.

Fakta:

Aktiviteten lämpar sig för små och stora grupper upp till 30 personer. Turen tar 2-3 timmar beroende på fika och lunchstopp. Den här mopedsafarin kan inledas var som helst, vid behov tar vår buss er till startplatsen.