Matlandet Gotland

Så mycket godare

I minibussar ger ni er ut på jakt efter det goda Gotland. Gruppvis ska ni hitta öns bästa råvaror och inspiration till kvällens utmaning – en alldeles egen kulinarisk upplevelse med gotländska förtecken.

Äventyret utspelar sig bland gårdsbutiker och riktiga gutar mitt i matlandet Gotland. Flodkräftor i Ekeby, ramslök i Etelhem, grottost i Stava eller tryffel i Östergarn är några exempel på produkter som ni kan finna på er jakt efter de bästa råvarorna.

Tillsammans med den gotländska kocken ska ni skapa, tillaga och bjuda era vänner på en oförglömlig matupplevelse. När ni slutligen väljer den plats där ni vill bjuda till bords kan det vara på Bergmans Fårö , ”Så Mycket Bättre-pensionatet” Grå Gåsen eller om ni – mot förmodan – har fått nog av egocentriska gutar, stränder och koskit, kyrkor och raukar kan ni naturligtvis återvända till världsarvsstaden Visby.

Matlandet Gotland är en upplevelse i den gutniska gastronomins tecken!

Fakta:

Passar grupper upp till cirka 50 personer. Upplev Gotland och en annorlunda middag. Kombinera gärna denna dag med ett stopp på Malmen och en kortversion av Stångaspelen.