Cykla på Gotland

Skapa din egen upplevelse på två hjul

Motvind, uppförsbackar, tutande bilister och öm rumpa… Jo, vi förstår dina invändningar. Men vi har lösningen! Vi har nämligen tillgång till Sveriges största cykeltrailer. Att cykla på Gotland ger dig möjligheten att uppleva och se fantastiska platser som bara kan nås med cykel.

Vi packar in upp till 44 cyklar i trailern, hakar den på en buss och kör den – och er – till den för dagen bästa platsen på Gotland. Där hoppar ni upp på sadeln och tar er fram på öns vackraste vägavsnitt, besöker de mest spännande platserna och möter gutarna i deras vardag. Passa på att stanna till vid mysiga kaféer, gårdsbutiker, hantverkare, loppisar, små gömda stränder och historiska sevärdheter som du passerar längs vägen. Och som sagt, vi gör det i medvind! Har du överskattat din förmåga? Sätt dig vid vägkanten, så tar vi hand om både dig och cykeln. När det gäller service är alltid vårt koncept ”full service”.

Fakta:

Passar bäst grupper upp till 44 personer. Vid större grupper blir vi inte riktigt lika flexibla men vi skapar ändå ett mycket bra cykelarrangemang och och en minnesvärd upplevelse. Arrangemanget kan vara allt från fyra timmar till en heldag.