Cross Country Gotland

En känsla av frihet

Att cykla mountainbike i Gotlands säregna natur, med varierade landskap av mäktiga klintar, slingrande skogsvägar, imponerande raukfält, hav och mjuka sandstränder är en härlig upplevelse och paradoxalt nog bland det mest avkopplande du kan göra här i livet. Allt fokus måste ligga på leden framför cykeln vilket ger en extrem känsla av att leva i nuet.

Cross Country Gotland erbjuder olika svårighetsgrader, från cykling på lättrampade stigar där du kan slappna av och bara njuta av upplevelsen, till utmaningar som kräver kraft, kondition och teknisk kontroll. Upplev Gotland på ett nytt sett.

Vi har delat in turerna i tre olika nivåer:

Grön nivå – för dig som aldrig grenslat en terrängcykel men gärna vill prova något nytt.

Blå nivå – för dig som provat men ändå behöver lite teknisk utbildning innan du ger dig ut på en tur i omväxlande enkel och mer svårhanterlig terräng.

Röd nivå – för dig som är van cyklist och söker utmaningar på svåra och tekniskt krävande vägval. Från långt, tekniskt och brant, till blött, lerigt och extra allt!

Varje tur har naturligtvis sin egen värd och gruppledare som lär er allt ni behöver och ser till att ni får en härlig upplevelse, oavsett erfarenhet. Bli en av ”Ramens beryktade gäng” du också!

Fakta:
Passar bäst till grupper i storleken 5-30 personer.
Fungerar utmärkt som valbar aktivitet där deltagarna får välja sin egen aktivitet.

Tid:
2-8 timmar (Beroende på kundens önskemål.

Kombinera gärna med en gotländsk middag.