Tips på 5 aktiviteter till er sommar-kick off.

24 maj 2020.

Sommarens semesterveckor är snart här och många är vi nog som längtat efter att få samla gänget för en rolig aktivitet innan man för några veckor skiljs åt.

 

Fiske

Havsöring är ett av Gotlands bästa naturäventyr och våra erfarna guider tar med sig våra gäster till de de bästa kustfiskeplatserna längs öns kust.
Vi fixar transport, mat och fiskelycka garanteras, oavsett om du får något på kroken eller inte! ?

Kulinarisk cykelsafari

På cykel i lugnt tempo tar ni er förbi öns vackra kust och natur, och längs vägen stannar ni på vackra platser för att njuta av primörer och gotländska mattraditioner.

Mopedsafari

Ett annorlunda sätt att upptäcka Gotland på. Vår safari tar er med till åkervägar och stigar som garanterat inte är utmärkt på någon karta.

Skål för världsarvet

Här förenar vi nöje med nöje när våra personliga värdar tar er med på en vandring i världsarvet, och bjuder er på en underhållande tur med både sanningar och skrönor. Vi gör också ett stopp på en av stans härliga krogar för en öl, och självklart skålar vi för vårt fantastiska världsarv.

Världsarvets hemligheter

En tävling med världsarvet som tävlingsarena! Här gäller det för lagen att leta sig fram till olika platser i Visby, lösa kluriga chiffer, bygga på vikingarnas tid eller tyda inskriptstionen framför er.

Sommarens semesterveckor är snart här och många är vi nog som längtat efter att få samla gänget för en rolig aktivitet innan man för några veckor skiljs åt. I det här blogginlägget har vi samlat fem av våra många  aktiviteter som sker utomhus och passar bra i mindre grupper ? Aktiviteterna passar bra för en mindre grupp eller om ni är många anställda och vill låta alla välja vad som passar dem bäst,  för att till kvällen sen samlas för en gemensam middag.

 

Fiske
Havsöring är ett av Gotlands bästa naturäventyr och våra erfarna guider tar med sig våra gäster till de de bästa kustfiskeplatserna längs öns kust.
Vi fixar transport, mat och fiskelycka garanteras, oavsett om du får något på kroken eller inte! ?

 

Kulinarisk cykelsafari
På cykel i lugnt tempo tar ni er förbi öns vackra kust och natur, och längs vägen stannar ni på vackra platser för att njuta av primörer och gotländska mattraditioner.

 

Mopedsafari
Ett annorlunda sätt att upptäcka Gotland på. Vår safari tar er med till åkervägar och stigar som garanterat inte är utmärkt på någon karta.

 

Skål för världsarvet 
Här förenar vi nöje med nöje när våra personliga värdar tar er med på en vandring i världsarvet, och bjuder er på en underhållande tur med både sanningar och skrönor. Vi gör också ett stopp på en av stans härliga krogar för en öl, och självklart skålar vi för vårt fantastiska världsarv.

 

Världsarvets hemligheter
En tävling med världsarvet som tävlingsarena! Här gäller det för lagen att leta sig fram till olika platser i Visby, lösa kluriga chiffer, bygga på vikingarnas tid eller tyda inskriptstionen framför er.

 

Vill ni höra mer om våra aktiviteter, eller planera för en konferens med flera dagar? Kontakta oss gärna så tar vi fram ett förslag som passar just era förutsättningar.
 [Vi håller oss såklart till de restriktioner som finns och följer noga myndigheternas råd för våra kunders trygghet.]

Senaste inläggen.

Ett galet år

Ett galet år Efter två år med pandemin så satte det fart under 2022, ordentlig fart. Vi är galet stolta över att ha haft vårt bästa år genom alla tider och detta med god marginal. Anledningen är förstås att det efter pandemin har funnits ett uppdämt behov efter att...

läs mer

Almedalen 2022

Almedalen 2022. Hansa Event redovisar kort om vad vi kan förvänta oss av Almedalsveckan 2022 i Visby, 3-7 juli. Med mindre än 6 månader till den efterlängtade Almedalsveckan börjar det bli hög tid för dig som utställare att påbörja planeringen inför veckan. Därför...

läs mer

15 månader med en pandemi

15 månader med pandemi. 15 juli 2021. Den 3 april 2020 så skrev jag mitt första blogginlägg som berörde Covid-19. Även om vi då var naiva att tro att Pandemin skulle vara kortvarig och kanske blåst över till hösten så vågade vi aldrig ens tänka tanken på att det...

läs mer

2020 – ett år att minnas

2020-ett år att minnas. 22 december 2020. Jag kommer med några rader försöka sammanfatta vårt 2020, ett år av gråt, men också av en del utmaningar och skratt.  Jag kommer med några rader försöka sammanfatta vårt 2020, ett år av gråt, men också av en del utmaningar och...

läs mer

Kontakta oss.

4 + 13 =