Tips på 5 aktiviteter till er sommar-kick off ☀️🌸🌱

24 maj, 2020

Sommarens semesterveckor är snart här och många är vi nog som längtat efter att få samla gänget för en rolig aktivitet innan man för några veckor skiljs åt. I det här blogginlägget har vi samlat fem av våra många  aktiviteter som sker utomhus och passar bra i mindre grupper 🙂 Aktiviteterna passar bra för en mindre grupp eller om ni är många anställda och vill låta alla välja vad som passar dem bäst,  för att till kvällen sen samlas för en gemensam middag.

Fiske
Havsöring är ett av Gotlands bästa naturäventyr och våra erfarna guider tar med sig våra gäster till de de bästa kustfiskeplatserna längs öns kust.
Vi fixar transport, mat och fiskelycka garanteras, oavsett om du får något på kroken eller inte! 🙂 (LÄS MER)

Kulinarisk cykelsafari
På cykel i lugnt tempo tar ni er förbi öns vackra kust och natur, och längs vägen stannar ni på vackra platser för att njuta av primörer och gotländska mattraditioner. (LÄS MER)

Mopedsafari
Ett annorlunda sätt att upptäcka Gotland på. Vår safari tar er med till åkervägar och stigar som garanterat inte är utmärkt på någon karta. (LÄS MER)

Skål för världsarvet 
Här förenar vi nöje med nöje när våra personliga värdar tar er med på en vandring i världsarvet, och bjuder er på en underhållande tur med både sanningar och skrönor. Vi gör också ett stopp på en av stans härliga krogar för en öl, och självklart skålar vi för vårt fantastiska världsarv. (LÄS MER)

Världsarvets hemligheter
En tävling med världsarvet som tävlingsarena! Här gäller det för lagen att leta sig fram till olika platser i Visby, lösa kluriga chiffer, bygga på vikingarnas tid eller tyda inskriptstionen framför er. (LÄS MER)

Vill ni höra mer om våra aktiviteter, eller planera för en konferens med flera dagar? Kontakta oss gärna så tar vi fram ett förslag som passar just era förutsättningar.
 
[Vi håller oss såklart till de restriktioner som finns och följer noga myndigheternas råd för våra kunders trygghet.]