15 månader med pandemi.

7 maj 2020.

Om det är något som vi på Hansa Event är bra på så är det att vara kreativa, och i tider som dessa växlar vi upp ännu mer – och tar fram ännu fler saker vi är bra på! 😃 

 

Om det är något som vi på Hansa Event är bra på så är det att vara kreativa, och i tider som dessa växlar vi upp ännu mer – och tar fram ännu fler saker vi är bra på! 😃 

Därför kan vi nu presentera ännu ett ben för Hansa Event – Hansa Fastighet & Service! En del där vi hjälper er med trädgårdsklippning, stubbfräsning, häckklippning och flera andra tjänster. Vi är flexibla och samarbetar med flera aktörer.

Vi hjälper dig bland annat med:

 • Trädgårdsklippning
 • Trimning av gräsytor
 • Häckklippning
 • Transport av varor t.ex. byggmaterial
 • Lövborttagning
 • Stubfräsning
 • Flytthjälp
 • Trädkapning eller klappning
 • Bygga stenmur
 • Hemtjänst t.ex. hämta matvaror, paket mm.
 • Homestyling

…och många saker till. Hör av er till oss med vad du vill ha hjälp med så löser vi det!

Thomas@hansaevent.se
0707-288301

Senaste inläggen.

15 månader med en pandemi

15 månader med pandemi. 15 juli 2021. Den 3 april 2020 så skrev jag mitt första blogginlägg som berörde Covid-19. Även om vi då var naiva att tro att Pandemin skulle vara kortvarig och kanske blåst över till hösten så vågade vi aldrig ens tänka tanken på att det...

läs mer

2020 – ett år att minnas

2020-ett år att minnas. 22 december 2020. Jag kommer med några rader försöka sammanfatta vårt 2020, ett år av gråt, men också av en del utmaningar och skratt.  Jag kommer med några rader försöka sammanfatta vårt 2020, ett år av gråt, men också av en del utmaningar och...

läs mer

Det går bra nu…typ

Det går bra nu...typ. 31 augusti 2020. Det går bra nu…trots omvärlden så har vi anställt…igen.  Det går bra nu…trots omvärlden så har vi anställt…igen. Eller så bra som det kan gå. Att omsättningen 2019 var och naggade på 20 miljoner till att detta år som såg så...

läs mer

Slarva inte bort en ordentlig kris

Slarva inte bort en ordentlig kris. 26 juni 2020. Sedan den 3:e april då jag skrev mitt senaste inlägg har det hänt både väldigt mycket och ingenting alls. Då, i april trodde vi ännu på en relativt okej konferenshöst, när vi nu tittar fram ett par månader och...

läs mer

Kontakta oss.

5 + 6 =