En rolig aktivitet innan det är dags för sommarlov!

1 maj, 2020

Vi har i över tolv år tagit emot många skolklasser hit till Gotland som upptäckt alltifrån äventyr i Visby till kluringar på vår Teambana inne i skogen. Det har skapat roliga minnen för tusentals barn och ungdomar!

Tiden vi står i nu innebär för många att planer blir ändrade eller till och med inställda, och vårens skolresor är avbokade eller flyttade till ett senare tillfälle. Vi förstår frustationen och längtan efter att allt skall bli som vanligt igen!

För att möta skolelevers behov här på Gotland har vi tagit fram två paket med roliga aktiviteter att göra tillsammans innan sommarlovet tar vid. Vi är specialister på att ordna gruppaktiviteter som får alla att känna sig delaktiga.

Självklart följer vi noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet.

Kontakta oss för bokning eller om ni önskar se på andra roliga upplägg!
info@hansaevent.se
0498-664710

Klassäventyret

Här är det dags för er klass att utmana varandra – eller kanske parallellklassen – i ett äventyr i den spännande tävlingsarenan Visby!

Det gäller för lagen att leta sig fram till olika platser i Visby. Ibland väntar ett klurigt chiffer, vid andra platser måste ni tyda inskriptionen på byggnaden framför er och på annat håll kan det handla om att bygga på vikingars vis.

Bland gränder och medeltida kyrkor träffar ni på våra aktivitetsledare som guidar er genom aktiviteter som kräver såväl list som styrka.

Klassäventyret är en lagtävling som ger både kunskap om Visby och Gotland samt mycket lek och skratt.

Tid: ca 3 timmar Plats: Almedalen

Pris per person: 290 kr inkl. moms (Priset avser ett minimum på 20 personer)

Passar klasser från: Åk 7

Innehåll: Aktivitetsledare, aktivitetsmaterial, tävlingshäfte, kartor och priser till vinnande lag.

Teambanan

Välkommen till vår Teambana som ligger i strandskogen strax norr om Visby, med havet som närmsta granne. Här tävlar ni i lag där samtliga deltagares förmågor behövs, såväl fysiska, psykiska som intellektuella.

Tävlingen leds av våra tävlingsledare som tar er genom de olika stationerna som alla har sin egen utmaning. Dock har de alla en sak gemensamt – samarbete!

Alla deltar på stationerna utifrån sin egen förmåga.

Lägg gärna till en grillmiddag vid Gustavsviks strand eller en fika när ni avslutat aktiviteten.

Tid: ca 2 timmar Plats: Gustavsvik

Pris per person: 180 kr inkl. moms (Priset avser ett minimum på 12 personer)

Passar klasser från: Åk 6

Innehåll: Aktivitetsledare, aktivitetsmaterial och priser till vinnande lag.