30 september, 2019

Det är så mycket som händer under hela året med Almedalsveckan och jag jobbar nästan uteslutande hos Hansa Event hela året med just Almedalsveckan och Almedalsveckan 2019 va så himla kul! Att både få hjälpa företag och organisationer arrangera deras evenemang och jag ser fram emot 2020 (det går fort när man har roligt).

Det är så häftigt att Almedalsveckan är en så stor plats för kunskapsutveckling, nätverkande och opinionsbildande, att den är här på ön vid oss. Det är mäktigt och vi tar ödmjukt emot (nästan) alla företag och organisationer  som vill hit. Att antingen arrangera eller bara besöka veckan och ta del av allt innehåll.

För oss är planering det viktigaste, så att vi kan leverera på den nivån vi strävar efter och att allt går enligt kundens önskemål. För att Almedalsveckan är komplicerad att arrangera. Så många som vill ha så mycket på samma tid. Att man måste ha en ordentlig plan, resurser och ett bra team som kan säkerställa att det som vi lovar, kan vi hålla samt att överträffa förväntningarna.

Vi är ett gotländskt bolag som är verksamma på ön hela året. Det ger oss försprång. Vi kan gatorna och gränderna, vi har kontakter till att kunna lösa alla udda förfrågningar och saker som uppstår. Vi har ingen båt att passa, inget boende som vi måste anpassa oss till eller någon bil som måste packas.
Vi har vårat kontor granne till Almedalens scen, alla kollegor bor på Gotland, vi har lagerutrymmen på plats, catering mitt på Donners plats och resurser att kunna erbjuda full support under Almedalsveckan. Med allt detta så behöver vi minimalt med transporter, vi kan leverera catering från Donnerska huset utan att fastna i en bilkö, vi kan förbereda allt som behövs för att ni ska komma till ett färdig dukat bord.

Vi kan ge er en all-inclusive upplevelse under Almedalsveckan. Det är rätt häftigt skulle jag vilja påstå.

Vi har fått många frågor om att hjälpa företag att ta emot material som man inte får med sig eller vill ta med sig. Bygga upp montrar och tält för att slippa åka ner ett antal dagar i förväg. Så därför har vi inrättat en evenemangsservice. Vi kan ta emot och skicka gods, bygga upp era egna montrar, hjälpa er att designa era platser för att sticka ut ur bruset och mycket mer.

Vad behöver ni hjälp med under veckan? Inget är för stort eller smått…
Planeringen och möten är i fullgång så hör av er om ni vill bolla idéer eller boka ett möte (så kommer jag till er).

Vi kan Gotland och Almedalsveckan helt enkelt.

Ha en underbar höst!
/Thomas Bäckman

PS. Almedalsveckans sida på hansaevent.se håller på att få sig ett lyft också. Kika gärna in 🙂