10 december, 2018

I november blev vi ännu en fantastisk stjärna rikare då Sandra Lindberg började hos oss på Hansa Event. En gotlandstjej som under det senaste året jobbat extra för oss, men som nu klivit in för att på heltid leverera oförglömliga möten tillsammans med oss.

Sandra har tidigare arbetat som bland annat reseledare, flygvärdinna och resesäljare, och har dessutom flera meriterade vinster som varpakastare! Utmana henne gärna i en duell när du träffar henne på er nästa konferens här på ön 😉

Får hon välja tar hon med våra gäster till bryggmästaren i Ardre eller på en kulinarisk cykelsafari, gärna med stopp för en tryffelvandring. På sin lediga tid åker hon gärna hem till barndomshemmet på norra Gotland, tar en sväng till Sysne för att äta rökta räkor eller reser till favoritresmålet som är Hawaii!

Vi på Hansa Event är oerhört glada för att vi fått in Sandra i vårt gäng!

Vill du att Sandra är med och planerar er nästa konferensresa? Ta kontakt med Sandra!