31 oktober, 2018

2018 har varit ett väldigt bra år för oss på Hansa Event. Mycket jobb, många skratt och så en hel del svettpärlor. Lägg där till många härliga möten mellan människor! Vi växer och målet är att alltid hålla en högsta nivå, inte ett misstag får göras.

Vi gör inte bara evenemang och aktiviteter som Hansa Event utan även som varumärket Gotland. Vi vill att folk ska känna just det där lilla extra för Gotland och känna att man vill komma tillbaka med familjen, vännerna eller kollegorna. Därför jobbar vi hela tiden aktivt med att hitta unika guldkorn runt om på Gotland och de speciella människorna som har en historia att berätta. Helt enkelt något som skapar en känsla och upplevelse som man inte skulle kunna göra själv.

Med ett fantastiskt 2018 med tillväxt på alla håll så belönade vi oss själva med en konferens, tid för eftertanke, samkväm och planera framtiden. Vad gör vi? Vad vill vi? Hur ska vi fortsätta vara unika i det vi håller på med? Vi bokade en stor segelbåt utanför Split i Kroatien där vi alla kunde bo och få uppleva några av de fantastiska öarna i skärgården utanför Split.

När vi landade och blev skjutsade till båten så packade vi in oss. Här blev det många skratt för storleken på sängplatserna i en båt blev som en överraskning för oss landkrabbor. Men finns de hjärterum finns de stjärterum och vi alla fick plats. Till slut.. 😉

Våra fyra dagar I Kroatien blev just det vi själva tycker är viktigt under en konferens. Tid för både sol, segling, konferens, bad, utvärdering och blickar på framtiden är vad vi bland annat hann med. Med ett grymt team är vi nu redo att kliva in på nästa år och fortsätta växa och leverera nya och oförglömliga möten för våra gäster!

/Thomas B och Josefine