30 september, 2018

När man skall planera och genomföra en konferens finns det många pusselbitar som skall passa i hop. Transporter, middagar, boende, aktiviteter, egen tid, konferens – allt olika bitar skall bli till en helhet!

För oss på Hansa Event är det viktigt att allt skall fungera till 100%, att allt flyter på i ett trevligt och gotländskt tempo. För att komma dit krävs en nogrann planering, inget skall kunna störa kundens konferensresa. Våra samarbetspartners är såklart en otrolig viktig del i detta och därför har vi valt att jobba med de allra bästa här på ön, som alltid levererar på bästa sett.

På vår hemsida presenterar vi våra fantastiska partners, och just nu har vi uppdaterat sidan med ytterligare tre partners som vi gärna jobbar med framöver! På vår hemsida (länk) hittar du våra partners som finns över hela Gotland och som levererar allt från middagar på höloft, hotell från medeltiden eller genuina transportsätt för att ta sig till eller ifrån konferensen. Oavsett vad ni som kund efterfrågar så försöker vi alltid lösa det tillsammans med våra proffsiga partners.

Läs mer om Strand Hotel, Visby Gustavsvik och Kneippbyn, eller se alla våra partners här.