30 april, 2018

För oss är det viktigt att hela tiden utveckla och förnya vårt aktivitetsutbud, så att du som kund har ett brett utbud att välja på till er konferens, teambuilding eller kickoff. Vi erbjuder idag alltifrån mystiska stadsäventyr bland ruiner och medeltida källare, till cykel och utmaningar på den gotländska landsbygden. Alla skräddarsys såklart efter just er grupp!

I år presenterar vi flera nya aktiviteter, och först ut att presenteras är Slaget om Visby, en kamp på två fronter där strategi, styrka, mod och samarbetsförmåga kommer avgöra vem som kommer stå som slutlig segrare i finalen.

Spelplanen är Visby där det bland ruiner, kullerstenslagda gränder och kuperade backar gäller att navigera rätt. I en intellektuell och fysisk spelatmosfär skall ni hitta platserna och använda lagets fysiska styrka, hitta ledtrådar och knäcka koder för komma väl förberedd till finalen.

Låter det Slaget om Visby som något för ditt gäng? Kontakta oss så berättar vi mer!